Політика

У Житомирській області двоє кандидатів-мажоритарників відмовилися балотуватися

11 July 2019, 10:55

Двоє кандидатів у народні депутати, зареєстровані в одномандатних виборчих округах Житомирської області, відмовилися від участі у парламентських виборах.

Рішення про скасування реєстрації кандидатів за їх зверненням із заявою про відмову балотуватися Центральна виборча комісія ухвалила 10 липня.

По Коростенському округу №64 відмовилася балотуватися висуванка партії «Опозиційний блок» Тетяна Баранівська, яка була зареєстрована кандидатом в останній день реєстрації – 25 червня 2019 року.

Баранівська Тетяна Миколаївна – народилася 16 березня 1962 року в місті Коростень Житомирської області, громадянка України, протягом останніх п’яти років проживає на території України, освіта вища, директор, КП "Теплозабезпечення", безпартійнa, проживає в місті Коростень Житомирської області, судимість відсутня, суб’єкт висування – Політична партія "ОПОЗИЦІЙНИЙ БЛОК".

Нагадаємо, 25 червня ЦВК скасувала реєстрацію самовисуванця Анатолія Лазаренка, який 17 червня був зареєстрований кандидатом в народні депутати. Таким чином по ОВО №64 балотуються 8 кандидатів: 6 самовисуванців та 2 від політичних партій.

По Новоград-Волинському округу №65 відмовився балотуватися кандидат від партії «Разом сила» Олександр Навроцький, який теж був зареєстрований 25 червня 2019 року.

Навроцький Олександр Михайлович – народився 21 сiчня 1993 року в селі Садки Бердичівського району Житомирської області, громадянин України, протягом останніх п’яти років проживає на території України, освіта вища, фізична особа – підприємець, член ПОЛІТИЧНОЇ ПАРТІЇ "РАЗОМ СИЛА", проживає в селі Великі Низгірці Бердичівського району Житомирської області, судимість відсутня, суб’єкт висування – ПОЛІТИЧНА ПАРТІЯ "РАЗОМ СИЛА".

Таким чином по ОВО №65 балотуються 10 кандидатів: 5 самовисуванців та 5 від політичних партій.

Нагадаємо, на момент завершення реєстрації в шести одномандатних округах Житомирської області було 76 кандидатів, станом на ранок 11 липня залишилося 74 кандидати: 44 самовисуванці та 30 від політичних партій.

Інформацію по всіх 18 кандидатів, які балотуються до Верховної Ради по Житомирському округу №62, читайте тут, про 7 кандидатів, які балотуються по Чуднівському округу №67, куди входить частина Житомира, читайте тут.

Як повідомляв Житомир.info, громадяни України, які на день позачергових виборів до Верховної Ради не перебуватимуть за місцем реєстрації, можуть до 15 липня 2019 року звернутися із заявою про зміну місця голосування.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: вибори ЦВК ВР кандидат округ 64 округ 65  
Матеріали по темі