Події

Уночі в Житомирській області два «Опелі» по черзі протаранили воза, що розвертався: троє людей загинули​

14 July 2019, 10:25

У Новоград-Волинському районі в наслідок дорожньо-транспортної пригоди загинули троє людей.

Про це 13 липня повідомила пресслужба ГУНП в Житомирській області.

«Пригода за участі гужової повозки та двох легковиків сталась уночі 13 липня у Новоград-Волинському районі на ділянці автодороги Київ-Чоп. Люди, що знаходились у возі, загинули від отриманих травм», - йдеться у повідомленні.

Близько 3.40 13 липня до Новоград-Волинського відділу поліції від медиків «швидкої» надійшло повідомлення про ДТП із потерпілими.

Попередньо встановлено, що на 252 км автодороги Київ-Чоп, поблизу с. Піщів Новоград-Волинського району, відбулося зіткнення автомобіля Opel Corsa під керуванням 35-річного львів’янина з гужовим возом, керманич якого здійснював розворот у невстановленому місці. Легковик з’їхав у кювет. А на коня повозки здійснив наїзд водій Opel Omega, 34-річний житель Львівщини, який рухався з учасниками пригоди у попутному напрямку.

Унаслідок вказаної пригоди від отриманих травм загинула пасажирка повозки. Її керманич і ще один пасажир були доставлені до лікарні, однак, незважаючи на зусилля медиків, врятувати їх не вдалося. Особи загиблих наразі встановлюються.

Також медична допомога без госпіталізації надавалась пасажиркам автомобіля Opel Corsa, львів’янкам, 2005-го і 1994 р.н. Водії обох легковиків не постраждали.

«Попередня правова кваліфікація події – ч.3 ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. На місці пригоди продовжують працювати слідчі Слідчого управління ГУНП, правоохоронці Новоград-Волинського ВП ГУНП і патрульні поліцейські», - повідомили в поліції.

Нагадаємо, 13 липня поблизу гідропарку в ДТП потрапила маршрутка «Любар-Житомир».

Як повідомляв Житомир.info, 12 липня на трасі Київ-Чоп у Житомирській області Hyundai влетів у припарковану вантажівку: пасажир – 46-річний киянин загинув на місці ДТП. Аматорське відео з місця ДТП тут.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДТП віз Опель загиблий  
Матеріали по темі