Фоторепортаж

Житомиряни активно голосують, приходять на виборчі дільниці навіть з немовлятами. Фоторепортаж

21 July 2019, 11:46

Житомиряни 21 липня активно голосують з самого ранку. Значну кількість людей можна було побачити о 10-й ранку на виборчій дільниці №181420, яка знаходиться у фоє Житомирського державного музичного училища імені В.Косенка (вул.Пушкінська, 28).

Зокрема, люди йдуть голосувати з дітьми різного віку й навіть з немовлятами.

Приміщення дільниці – велике та світле, втім, деякі виборці поважного віку скаржилися, що в кабінках для голосування темнувато.

Нагадаємо, 21 липня 2019 року проходять позачергові парламентські вибори, житомиряни отримують два бюлетені, де мають обрати одну з 22 партій та одного з 18 кандидатів-мажоритарників.

Як вранці голосували на виборчій дільниці у гуртожитку Житомирського національного агроекологічного університету на вулиці дивіться у сюжеті

Як повідомляв Житомир.info, у день виборів до Верховної Ради України 21 липня розпочали свою роботу виборчі дільниці у всіх районах Житомирської області. У Житомирі одна дільниця відкрилася невчасно через запізнення голови ДВК. Також стало відомо, що біля виборчої дільниці в Коростишеві 21 липня затримали авто, де знайшли пістолет, биту та ніж, а на дільницю в село Городище Житомирського району (67 округ) бюлетені для голосування привезли з сусіднього села, що недопустимо.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: вибори голосування округ 62  
Матеріали по темі