Політика

Старт парламентських виборів: у Житомирі одна дільниця відкрилася невчасно через запізнення голови ДВК

21 July 2019, 08:45

У день виборів до Верховної Ради України 21 липня розпочали свою роботу виборчі дільниці у всіх районах Житомирської області.

Про це повідомив відділ комунікації поліції Житомирської області.

«О 8-й годині ранку 21 липня виборчі дільниці Житомирщини розпочали роботу для забезпечення волевиявлення громадян на виборах народних депутатів до Верховної Ради України. У Житомирі одна з дільниць не відкрилась через відсутність у визначений час голови ДВК (виділено редакцією). Поліція проводить перевірку причин та обставин події», - інформує поліція.

Пізніше сайт ГУНП повідомив, що станом на 8.55 усі дільничні виборчі комісії працюють у робочому режимі, "у тому числі дільниця в обласному центрі, де була затримка відкриття через відсутність голови ДВК".

За повідомленням, в ГУ Нацполіції регіону працюють Ситуаційний центр та Оперативний штаб, які координують діяльність усіх причетних до забезпечення правопорядку та безпеки обласних підрозділів системи МВС. Станом на 8.20 повідомлень про порушення виборчого законодавства до поліції не надходило.

На початку 9-ї години ОПОРА повідомила, що на деяких ДВК у Житомирській області не вистачає скриньок та кабінок.


Нагадаємо, 21 липня проходять вибори до Верховної ради України, на дільницях бюлетені різних розмірів залежно від кількості зареєстрованих кандидатів.

По Житомирському округу №62 до Верховної ради на позачергових виборах 21 липня 2019 року балотується 18 кандидатів, інформацію про них читайте тут. Про 7 кандидатів, які балотуються по Чуднівському округу №67, куди входить частина Житомира, читайте тут.

Як повідомляв Житомир.info, всього на момент завершення реєстрації в шести одномандатних округах Житомирської області було 76 кандидатів, станом на ранок 11 липня залишилося 74 кандидати: 44 самовисуванці та 30 від політичних партій.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: вибори дільниця ОПОРА поліція  
Матеріали по темі