Влада

Голова створив робочу групу, яка має вивчити питання щодо подальшої діяльності училища-інтернату в Житомирі

23 July 2019, 10:46

Голова Житомирської обласної ради Володимир Ширма створив робочу групу з вивчення питання щодо подальшої діяльності комунальної соціально-реабілітаційної установи «Житомирське вище професійне училище-інтернат» та затвердив її склад.

Відповідне розпорядження Ширма підписав 17 липня.

«Робочій групі вивчити питання щодо доцільності передачі комунальної соціально-реабілітаційної установи «Житомирське вище професійне училище – інтернат» Житомирської обласної ради у підпорядкування Управління освіти і науки облдержадміністрації та надати відповідні пропозиції», - йдеться у документі.

Нагадаємо, 22 квітня 2019 року був оприлюднений проект рішення сесії, підготовлений депутаткою облради Анжелікою Лабунською, про створення робочої групи щодо вивчення доцільності передачі комунальної соціально-реабілітаційної установи «Житомирське вище професійне училище інтернат» до управління освіти Житомирської обласної державної адміністрації. На розгляд сесії цей проект не виносився, але на засіданні президії облради 22 травня комісія з питань охорони здоров’я, соціального захисту населення та у справах ветеранів рекомендувала погодити створення робочої групи та надати головам фракцій в обласній раді свої пропозиції щодо кандидатур.

Як повідомляв Житомир.info, у вересні 2018 року училище-інтернат, яке знаходиться в Житомирі на вулиці Небесної сотні, запрошувало на навчання, зазначаючи, що заклад є соціально-навчальною установою для здобуття інвалідами професійної освіти відповідно до їхніх інтересів, здібностей, стану здоров’я з метою їх соціальної реабілітації.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: облрада розпорядження ПТУ інтернат  
Матеріали по темі