Події

У Житомирі діставали дітей з вікна квартири на Мазепи та гасили пожежу на Корольова, де господар смажив м’ясо

25 July 2019, 14:07

Упродовж останньої доби у Житомирі трапилось дві події, на які залучали рятувальників. На вулиці Корольова господар не догледів за приготуванням вечері, через що на кухні зайнявся газовий шланг. А на вулиці Мазепи п’яна мати зачинили маленьких дітей у квартирі, яких довелося діставати з вікна за допомогою драбини.

За повідомленням пресслужби управління ДСНС в Житомирській області, 24 липня о 20:08 до служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу у квартирі одноповерхового житлового будинку.

«Сповістили вогнеборців про загоряння перелякані сусіди. Як з’ясувалося, господар помешкання готував вечерю. Чоловік поставив смажити на плиті сковороду з м'ясом, а сам вийшов на подвір’я поговорити з товаришами. Через хвилин 15 з вікна його оселі пішов густий чорний дим. По прибуттю на місце події відділення рятувальників, в кухні спостерігалося сильне задимлення, їжа вже вигоріла, тліла стіна та газовий шланг. Сусіди вже перекрили газовий стояк, бо остерігалися допустити неконтрольований витік газу», - повідомили рятувальники.

Силами бійців ДСНС о 20:28 пожежу було локалізовано, а о 20:55 ліквідовано. Внаслідок надзвичайної події ніхто не постраждав. Вогонь устиг знищити газовий шланг, витяжку, а також пошкодити 1 кв. м перекриття й стіни в приміщенні кухні. Подальшого розповсюдження полум’я вогнеборці не допустили.

Фото У ДСНС

Про іншу подію сповістила пресслужба патрульної поліції Житомирської області на своїй сторінці у соцмережі.

«25 липня на спецлінію «102» надійшло повідомлення, що на вулиці Івана Мазепи у коридорі приміщення лежить жінка. Патрульні прибули на виклик та привели до тями жінку, котра лежала без свідомості, оскільки знаходилась в стані алкогольного сп'яніння. Надалі жінка повідомила патрульним, що у квартирі знаходяться малолітні діти, 5 та 2 років», - йдеться у дописі патрульної поліції.

Інспектори патрульної поліції викликали працівників ДСНС, інспекторів роти ТОР та працівників соціальних служб. За допомогою драбини патрульні потрапили до кімнати, де перебували хлопчик та дівчинка. Правоохоронці разом з працівниками соціальних служб вилучили дітей та передали лікарям.

Фото патрульної поліції

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: пожежа поліція рятувальник  
Матеріали по темі