Місто

У Житомирі відновлять автобусний маршрут № 4 та об’єднають маршрути №10 і № 110

2 August 2019, 13:43

У Житомирі оптимізують транспортну мережу: деякі маршрути відновлять, інші – об’єднають.

Про це 2 серпня у Facebook написав Житомирський міський голова Сергій Сухомлин.

«Враховуємо побажання житомирян і оптимізуємо транспортну мережу міста. Приємно, що нас у цьому вирішив підтримати один з перевізників.
З 4.08.2019 на маршрут №10 вийдуть 10 нових автобусів.
З 7.08.19 ми об‘єднуємо маршрути №10 та №110 в один, який курсуватиме з Сонячного до Станишівки.
Покращиться також сполучення між Крошнею та районом Паперової фабрики.
З 7.08.19 відновлюємо маршрут №4 (Крошня — Паперова), на якому працюватиме 10 наших комунальних МАЗів. На Паперову продовжать ходити автобуси №23 і №11 і тролейбус №8 (виділено редакцією)», – йдеться у дописі.

До того ж, як зазначає міський голова, частково буде змінена схема руху на маршруті № 37.

«Крім того, з середи буде частково змінена схема руху на маршруті №37. Було багато звернень від жителів Маликова. Відтепер автобуси їхатимуть по Київській в прямому та звортньому напрямках», – написав мер.

Сергій Сухомлин також зазначив, що, у зв’язку з тим, що Крошня отримає нові автобуси від перевізника, вивільниться приблизно 5-6 комунальних, тож їх планують пустити по вулиці Короленка на Соснову.

Як повідомляв Житомир.info, у маршрутках № 110 з’явилися оголошення про зміну схеми руху з 3 серпня 2019 року. Начальник управління транспорту та зв’язку міськради Костянтин Підпокровний зазначив, що перевізник повертається до старої схеми руху, яка діяла до листопада 2018 року, тож маршрутки не їхатимуть, зокрема, на вулицю Бориса Тена та до мікрорайону «Паперова фабрика».

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: маршрутка схема руху маршрут маршрут №10 маршрут №4 маршрут №110  
Матеріали по темі