Культура

У Житомирі втретє організовують Music Camp International, триває реєстрація учасників

5 August 2019, 13:40

Уже втретє у Житомирі протягом 19-24 серпня відбудеться денний музичний табір для дітей. Цьогоріч Music Camp International завітає на чолі з головною диригенткою пані Констанцією Фортунато. Реєстрація учасників триває до 10 серпня.

Про це 5 серпня повідомила пресслужба Житомирської облдержадміністрації.

«Music Camp – це унікальний проєкт, музичний табір для дітей, який за декілька днів здатний творити справжні дива», – наголошують організатори.

Зазначається, що протягом 19-24 серпня діти отримають змогу навчитися грати на кількох музичних інструментах, а на завершення таборування виступлять разом зі на звітному концерті. Взяти участь можуть всі охочі віком від 11 до 16 років. Музична освіта не обов’язкова.

«За 5 днів кожна дитина навчиться хоровому співу (6-7 творів на 4 мовах) та опанує базові навички гри на 2 інструментах. Результатом кемпу стане урочистий концерт у супроводі симфонічного оркестру, де візьмуть участь ВСІ діти», – інформує пресслужба ОДА.

Щоб зареєструватися, потрібно заповнити анкету:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSd7qdrj7c1A9SNYwqxvILKuwCBgdKpnnvwoYmGx24Oz1AzQsw/viewform

Організатори звертають увагу, що переїзд та проживання учасників з інших міст не покривається.

Довідково. Music Camp – це інноваційна програма соціальних трансформацій за допомогою музики. Головна мета полягає в формуванні та розвитку відповідальних, співчутливих громадян, а не у розвитку музикантів. Упродовж кількох днів інтенсивного музичного включення в хоровий спів та групові інструментальні заняття, закінчуючи вражаючим концертом у супроводі провідних симфонічних оркестрів, діти надихаються встановлювати високі цілі, розвивати дисципліну, зосереджуватись і вміти працювати разом, щоб досягти більше, ніж хтось міг поодинці.

Нагадаємо, 1 вересня 2019 року проєкт Music Camp International закінчився грандіозним гала-концертом у Житомирському обласному українському музично-драматичному театрі ім. І. Кочерги.

Як повідомляв Житомир.info, за рік до то, 2 вересня 2017 року, проєкт Music Camp International у Житомирі, в якому брали участь 200 дітей, також завершився гала-концертом у драмтеатрі.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: концерт діти MusicCamp  
Матеріали по темі