Події

У Житомирській області працівника РЕМу смертельно уразило струмом, а гранітного ТОВ – вбило біля верстата

12 August 2019, 11:29

Напередодні вихідних, що минули, внаслідок виробничого травматизму в Житомирській області загинули двоє людей.

Про це 12 серпня у коментарі Житомир.info розповіли у пресслужбі Управління ДСНС України у Житомирській області.

Нещасний випадок, зокрема, стався у Бердичівському районі, де загинув працівник РЕМу.

«8 серпня у селі Семенівка Бердичівсчького району внаслідок ураження електрострумом загинув водій-електромонтер оперативно-виїзної бригади Бердичівського РЕМ, 1963 року народження», – поінформувала начальник відділу агітаційно-пропагандистської роботи центру забезпечення діяльності Управління Ірина Романюк.

У пресслужбі Управління Держпраці у Житомирській області Житомир.info уточнили, що бригада працівників РЕМу виїздила за викликом споживача. Під час робіт і сталася трагедія.

«Робочу бригаду направили на проведення огляду відгалуження до житлового будинку. Це був виїзд за скаргою абонента про відсутність напруги», – зазначили у Держпраці.

За інформацією Управління ДСНС в області, виробничий травматизм з летальним наслідком днями був зафіксований і у Коростишеві.

«9 серпня у місті Коростишів внаслідок ураження уламком дискової пили загинув підсобний працівник місцевого ТОВ, 1971 року народження», – розповіли в ДСНС.

Як повідомили в Управлінні Держпраці, трагедія сталася на ТОВ «Ультра Граніт».

«Чоловік працював біля циркулярного верстата. Уламок пили відлетів і потрапив працівнику в тіло, внаслідок чого він загинув на місці події», – уточнили у пресслужбі відомства.

Остаточні обставини та причини нещасних випадків з’ясовуються комісіями зі спеціального розслідування, сотвореними Управлінням Держпраці.

Згодом в Управлінні Держпраці повідомили деякі подробиці нещасного випадку в Бердичівському районі.

«8 серпня 2019 року водій-електромонтер Бердичівського РЕМ у складі робочої бригади був направлений у с. Семенівка для огляду відгалуження електромережі житлового будинку через скаргу мешканців на відсутність в ній напруги. Під час огляду потерпілий випадково наблизився на недопустиму відстань до проводу, що звисав з дерева та був уражений електричним струмом. Внаслідок отриманих травм він загинув на місці події», – йдеться у повідомленні.

Як повідомляв Житомир.info, 1 червня 2019 року в смт Попільня Житомирської області працівник ФОП Бірюліної М. О. впав з висоти близько 9 метрів і загинув. 25 червня Управління Держпраці оприлюднило результати розслідування стосовно нещасного випадку, проведеного спеціальною комісією, утвореною Управлінням Держпраці у Житомирській області.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Держпраці нещасний випадок струм Бердичівський РЕМ «Ультра Граніт»  
Матеріали по темі