Місто

​У сквері на Лятошинського в Житомирі реалізують один з проєктів бюджету участі: збудують фонтан-лотос за майже 400 тис. грн

17 August 2019, 14:09

Управління капітального будівництва Житомирської міської ради уклало договір з підрядником ПП «Прогрес-Буд» на будівництво декоративного фонтану «Лотос Небесної Сотні» у відновленому сквері на Лятошинського. Вартість виконання робіт становить 381,9 тис. грн.

Відповідний договір від 6 серпня 2019 року опублікований на ресурсі ProZorro.

Даний проєкт реалізується в рамках бюджету участі. Автором є Аліса Скворцова. В описі проекту-переможця зазначено, що даний декоративний фонтан має доповнювати реконструйований сквер. Об'єкт має бути виготовлений у вигляді «квітки лотосу, яка складається з людських рук, вмонтованої у величезний валун та невеликих каменів різного розміру навкруги, перемежованих зеленими кущами самшиту. Верхівкою фонтану є дві долоні у молитві. Руки, фрактально розташовані по колу у декілька рядів, символізують собою єднання, єдність та взаємодопомогу».

Відтак, за умовами укладеного договору, ПП «Прогрес-Буд» має впродовж серпня-листопада 2019 року побудувати такий фонтан у сквері за 381 тис. 927,6 бюджетних гривень.

За даними ресурсу Оpendatabot, ПП «Прогрес-Буд» - житомирська фірма, керівником якої з 2018 року є Дмитро Парфенюк. Основний вид діяльності компанії – будівництво житлових та нежитлових будівель.

Нагадаємо, проєкт встановлення фонтану «Лотос Небесної сотні» у сквері на Лятошинського потрапив до переліку малих проектів-переможців бюджету участі.

Як повідомляв Житомир.info, 8 червня 2019 у Житомирі турніром зі швидких шахів відкрили оновлений сквер на Лятошинського.

Думки житомирян про те, що їм подобається та не подобається в оновленому сквері, можна переглянути тут.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: фонтан сквер Лятошинського бюджет участі  
Матеріали по темі