Влада

В Житомирській області комплексно перевірили Олевськ. Будуть „кадрові рішення”...

23 March 2007, 19:51

22 березня 2007 року під головуванням голови Житомирської облдержадміністрації Юрія Павленка та прокурора області Миколи Франтовського відбулася нарада керівників правоохоронних, контролюючих та органів державної виконавчої влади Житомирської області з питань дотримання вимог природоохоронного та іншого законодавства на території Олевського району.

Про це повідомляє прес-служба Житомирської облдержадміністрації

Перевірка району, зазначає  прес-служба, показала, що здійснення державного контролю за дотриманням вимог законодавства викликає суттєві зауваження. Мають місце порушення земельного законодавства при прийнятті рішень органами влади та при використанні землі суб’єктів господарювання. Потребує активізації охорона лісових ресурсів від незаконних порубок та контроль за станом поводження з побутовими і промисловими відходами.

Голова Житомирської облдержадміністрації Юрій Павленко повідомив, що надалі перевірятимуть кожен район області. „Сьогодні облдержадміністрація працює в тісній співпраці з правоохоронними та контролюючими органами. В питаннях дотримання законодавства, захисту прав та свобод людей компромісів не буде – норм закону мають дотримуватися в кожному районі області”, - наголосив керівник області, - За результатами перевірок будуть прийняті відповідні рішення, в тому числі і кадрові”.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі