Суспільство

​У Радомишлі з’ясували, чому руйнується відремонтований міст: комунальники закрили колодязі для дощової води

5 September 2019, 10:10

3 вересня дорожники провели виїзду нараду і з’ясували, чому на відремонтованому мосту в Радомишлі розмило ґрунт і просіли бордюри: комунальники самовільно закрили водоприймальні колодязі.

Про це 4 вересня на своїй сторінці у соцмережі повідомила пресслужба Служби автомобільних доріг у Житомирській області.

«Міст у місті Радомишль в небезпеці через самовільне закриття водоприймальних колодязів. Саме цю проблему було обговорено та окреслено шляхи її вирішення на виїзній нараді заступника керівника Служби автомобільних доріг у Житомирській області Андрія Золотька з головою Радомишльської ОТГ Володимиром Тетерським та директором підрядної організації ТОВ «Альманах -2000» Сергієм П’ятківським», - йдеться у повідомленні.

Проблема полягає в тому, що комунальна служба міста для зручності водіїв повністю закрила водоприймальні колодязі дощової каналізації по вулиці Русанівській у місті Радомишль, що поблизу мосту. В результаті цього дощова вода з пів міста потрапляла не у відведене для неї місце, а стихійно бігла проїжджою частиною та переливалась через водоприймальний лоток штучної споруди. Це спричинило розмив ґрунту на конусі опори та просідання упорного бортового каменю.

«Ці недоліки потрібно усунути в найближчий час. Звертаюсь до комунальних служб з нагальним проханням організувати відновлення водоприймальних колодязів, що перебувають на балансі Радомишльської ОТГ. Підрядна організація в межах гарантійних зобов’язань усуне недоліки щодо розмивів», - звернувся до присутніх Андрій Золотько.

Терміни для відновлення усіх недоліків – до кінця цього місяця.

У пресслужбі САД у Житомирській області нагадали, що міст в місті Радомишль, автомобільна дорога Т-06-08 Малин – Кочерів, був побудований у 1964 році. У 2018 році поточний середній ремонт штучної споруди замовила Служба автомобільних доріг у Житомирській області. До кінця цього ж року 228,5 погонних метрів мосту через річку Тетерів було відновлено за кошти державного бюджету.

Як повідомляв Житомир.info, за день до нового 2019 року в Радомишлі відкрили відремонтований міст через річку Тетерів. Проте невдовзі споруда, на ремонт якої витратили понад 20 млн грн, почала руйнуватися.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: САД міст Радомишль дорога  
Матеріали по темі