Місто

У зв’язку з «Космомарафоном» у Житомирі на пів дня скасують кілька тролейбусних маршрутів, а на деяких змінять рух

6 September 2019, 14:19

У зв'язку з проведенням легкоатлетичного забігу «Космічний напівмарафон-2019» 8 вересня у Житомирі скасують кілька тролейбусних маршрутів, а на деяких змінять схему руху.

Про це 6 вересня повідомила пресслужба Житомирської міської ради з посиланням на управління транспорту і зв'язку.

Отже, тролейбуси 8 вересня до 14:00 рухатимуться за такими маршрутами:

8 вересня до 14:00 автобусний маршрут №4 рухатиметься за таким маршрутом: «ТЦ «Ринг» – Покровська – Київська – Князів Острозьких – Шевченка – В.Бердичівська – комбінат силікатних виробів» та в зворотному напрямку (схема додається).

Схема руху з сайту Житомирської міської ради

Зазначено, що 8 вересня після 14:00 автобусні і тролейбусні маршрути рухатимуться за встановленими маршрутами у звичайному режимі.

Нагадаємо, на вихідних, 7 та 8 вересня 2019 року, в зв’язку з проведенням «Космічного напівмарафону» в центральній частині Житомира буде частково перекритий рух транспорту. Зокрема, 8 вересня — за таким маршрутом: Майдан Соборний — вул. Велика Бердичівська — вул. Старий Бульвар — вул. Пушкінська — вул. Коцюбинського — вул. Івана Франка — вул. Дмитрівська — (до вул. Князів Острозьких) — вул. Дмитрівська — вул. Івана Франка — вул. Велика Бердичівська — Майдан Соборний — вул. Перемоги — вул. Миколи Сціборського (розворот) — вул. Перемоги (розворот) — Майдан Соборний (фініш).

Патрульні акцентували, що перекриття руху транспорту через майдан Соборний триватиме з 00:00 год 7 вересня до 20:00 год. 8 вересня. А вулиці, якими бігтимуть учасники напівмарафону, будуть перекриті 8 вересня з 08:00 год. до 14:00 год.

Як повідомляв Житомир.info, 3 вересня 2019 року Житомирський міський голова Сергій Сухомлин у соцмережі повідомив, що зареєструвався на участь у «Космічному напівмарафоні».

Житомир.info
Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Космомарафон змагання тролейбус маршрут  
Матеріали по темі