Події

На підприємстві у Житомирській області охоронник вбився, йдучи сходами

17 September 2019, 16:58

На одному з підприємств у селі Старий Любар Любарського району Житомирської області загинув працівник.

Про це 17 вересня журналісту Житомир.info повідомили у пресслужбі Управління ДСНС України в Житомирській області.

«13 вересня у селі Старий Любар під час виконання робіт впав зі сходів та отримав травми, несумісні з життям, працівник виробничої бази ТОВ «АТК», – поінформували в ДСНС.

В Управлінні Держпраці у Житомирській області в коментарі Житомир.info розповіли подробиці травматизму з летальним наслідком.

«Випадок стався о 21.58 год. 13 вересня у Товаристві з обмеженою відповідальністю «АТК», яке зареєстроване у місті Києві, однак у Старому Любарі знаходиться їхня виробнича база. Охоронник цього підприємства піднімався сходами на другий поверх, втратив рівновагу, оступився, впав та помер на місці події. За попередньою інформацією, чоловік, 1968 року народження, внаслідок падіння отримав закриту черепно-мозкову травму, перелом склепіння та основи черепа, крововиливи під м’які мозкові оболонки. Наказ про утворення комісії зі спеціального розслідування нещасного випадку зі смертельним наслідком вже підписаний», – поінформував завідувач сектору розслідування, аналізу, обліку аварій та виробничого травматизму Управлінні Держпраці у Житомирській області Микола Павлюк.

За даними ресурсу Youcontrol, основним видом діяльності ТОВ «АТК» є вирощування зернових (крім рису) і бобових культур, а також насіння олійних культур.

Як повідомляв Житомир.info, 12 вересня 2019 року в селі Кодня Житомирського району під час виконання робіт на пресі загинула працівниця ТОВ «ВАЙТВУД».

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: травматизм виробничий травматизм Старий Любар  
Матеріали по темі