Місто

​ Мережа АЗС upg розпочала будівництво нового АЗК в Житомирі

18 September 2019, 15:09

Мережа АЗС upg розпочала будівництво нового автозаправного комплексу в м. Житомир. Новий АЗК буде розташований в місті Житомир за адресою: проспект Незалежності, 29. За повідомленням компанії, відкриття нового АЗК заплановане вже на початку 2020 року.

Новий АЗК стане сьомим за кількістю автозаправним комплексом у Житомирській області та першим безпосередньо у м. Житомир. Відкриття АЗК надає можливість створити близько 60 робочих місць та суттєво збільшити бюджет міста завдяки сплаті податків.

Мережа АЗС upgце динамічна компанія, що налічує понад 65 АЗС/АЗК на всій території України, а також здійснює оптовий продаж світлих нафтопродуктів. Компанія стрімко розвивається та прагне надати своїм клієнтам лише найкращий сервіс за сучасними стандартами обслуговування. Як розповіли в компанії, upg є сучасною, ефективною та інноваційною мережею АЗС, максимально адаптованою та зручною для клієнта. Саме тому разом із автозаправним комплексом свою роботу розпочне VIVO-cafe у оновленому форматі. У ньому відвідувачі матимуть змогу скуштувати страви власного виробництва, приготовані із найсвіжіших продуктів з-під ножа. В меню кафе будуть представлені як страви із сегменту фаст-фуд для тих, хто поспішає, серед яких вже відомі усім фірмові бургери та бурітос, так і страви для тих, хто прагне відпочити неквапливо у затишній атмосфері закладу.

Запорукою успіху мережі АЗС upg є багаторічна плідна співпраця з провідним нафтопереробним заводом Республіки Білорусь. Вся продукція, що реалізується мережею, обов’язково супроводжується паспортом якості виробника, а саме Мозирського НПЗ (Республіка Білорусь). За результатами досліджень пальне Мозирського НПЗ має найвищу якість серед представлених на ринку України компаній виробників.

На новому АЗК можна буде заправитися дизелем, бензинами А-92, А-95 і високотехнологічним бензином А-100. Також буде встановлений LPG-модуль. Все пальне, що реалізується у мережі АЗС upg, відповідає стандартам EURO-5. Основними перевагами європального є в п’ять разів менший вміст токсичних речовин, що шкодять довкіллю, вдвічі менша концентрація фактичних смол, котрі впливають на зношування двигуна і утворення нагару, а також в п’ять разів менше сірки, яка з часом призводить до корозії деталей. Окрім того, мережа АЗС upg завжди дбає про екологію, тому новий АЗК у Житомирі буде оснащений сучасними потужними фільтрами, що запобігають шкідливим викидам у атмосферу.

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: upg 
Матеріали по темі