Суспільство

​Дорогу від Черняхова до Житомира почали ремонтувати: зрізали асфальт і вклали перший шар нового покриття

24 September 2019, 16:22

Розпочато ремонт покриття на ділянці автодороги від Черняхова до Житомира.

Про це 24 вересня повідомила пресслужба Служби автомобільних доріг у Житомирській області на своїй сторінці у соцмережі.

«Роботи з поточного середнього ремонту ділянки шляху М-21 Виступовичі – Житомир – Могилів-Подільський км 158+000 – 173+000 розпочато. За кошти, що були передбачені на цей рік, підрядна організація зрізала зношений шар дорожнього покриття та влаштувала вирівнюючий шар на 628 квадратних метрах однієї полоси в напрямку обласного центру», - повідомили в САД та нагадали, що відповідно до постанови Кабміну №130-р від 6 лютого 2019 року, в поточному році на ремонт даної ділянки шляху було передбачено 300 тисяч гривень.

«Договір, укладений САД у Житомирській області з підрядною організацією на проведення робіт з поточного середнього ремонту вказаної ділянки, розрахований на два роки і, за умови надходження фінансування, у 2020-му році роботи будуть продовжені», - повідомили дорожники.

Нагадаємо, 6 червня 2019 Служба автодоріг у Житомирській області уклала договір з підрядником ПП «Автомагістраль» на поточний середній ремонт дороги Житомир-Черняхів за 155 млн грн. Ремонтні роботи мають розпочати у поточному році, а завершити – у 2020.

Як повідомляв Житомир.info, 2 травня 2019 у центрі Черняхова люди перекрили трасу М-21 Виступовичі – Житомир – Могилів-Подільський через поганий стан дороги і відсутність ремонту. 20 травня на ділянці шляху від Житомира до Черняхова почали будівництво пункту габаритно-вагового контролю, як того вимагали учасники акції протесту.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: САД дорога Черняхів  
Матеріали по темі