Місто

Заступник мера Житомира показав новий варіант схеми руху на Соборному

26 September 2019, 18:29

Після проведеного 21 та 22 вересня заходу «ПАРКування Соборного» заступник Житомирського міського голови Дмитро Ткачук показав новий варіант схеми організації дорожнього руху на майдані Соборному.

26 вересня у Facebook заступник мера повідомив, що нову схему вже погодила міська комісія з безпеки руху.

«Сьогодні міська комісія з безпеки руху погодила нову схему організації руху. Робоча схема ОДР – на зображенні в коментарі. Після її доопрацювання проєктантами вона буде нанесена на майдані Соборному. На найближчі пів року – в тимчасовому варіанті, а вже з весни може бути удосконаленою шляхом додавання пішохідних переходів та організації паркомісць і може бути нанесеною на постійній основі. Впродовж цього часу будуть досліджені всі переваги та недоліки даної схеми та проведена робота з наповнення вільних зон за прикладом #ПАРКування Соборного», – йдеться у дописі.

У коментарях – робоча схема руху.

Як повідомляв Житомир.info, 21 вересня 2019 року в рамках Європейського тижня мобільності частина території майдану Соборного перетворилась на активний громадський простір зі скейт-парком, різноманітними майстер-класами, озелененими та сучасними зонами відпочинку, та місцями для занять спортом. Так проходив захід «ПАРКування Соборного». Перший день ПАРКування Соборного у фотографіях – тут.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ПАРКування майдан Соборний схема руху  
Матеріали по темі