Культура

Житомирський музей космонавтики «їде» на міжнародний конкурс і сподівається на перемогу

1 October 2019, 14:27

Музей космонавтики імені Сергія Корольова Житомирської обласної ради представлятиме Україну на міжнародному музейному конкурсі «ЖИВА» у Чорногорії.

Про це 30 вересня повідомив сайт Житомирської облради.

Церемонія вручення нагород за кращий слов'янський музей, пам'ятник природи та культури відбудеться з 2 по 5 жовтня 2019 року.

«У березні цього року музей відвідало журі конкурсу, що оцінювало діяльність музею. І ось тепер ми їдемо на завершальну конференцію, де відбудеться нагородження. Там, у Чорногорії, доведеться продемонструвати, чому музей є найкращим за 4 критеріями: подача матеріалу, творчий підхід, правильне використання ресурсів й увага до відвідувачів. Ми сподіваємось на перемогу», - прокоментувала директор музею космонавтики Ірина Дячук.

Для презентації на конкурсі музей підготував відеороботу про свою діяльність:


Відео з сайту облради

Нагадаємо, на початку 2019 року житомирський музей космонавтики став напівфіналістом престижного музейного конкурсу «Жива», що проводиться під патронатом Міжнародної організації «Форум слов’янських культур».

За даними офіційного сайту Форуму слов’янських культур, в 2019 році є 26 музеїв-конкурсантів, до числа яких вперше увійшли українські музеї.

Як повідомляв Житомир.info, 5 лютого 2019 року в Житомирському музеї космонавтики відбулася перша лекція всеукраїнського туру «Космічна Україна. Те, що МИ робимо!», організаторами якої виступила команда Space Logistics Ukraine. У подарунок від Space Logistics Ukraine музей отримав величезні пазли із зображенням планет Сонячної системи.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: музей космонавтики конкурс  
Матеріали по темі