Фоторепортаж

Приміщення Житомирської ОДА чепурять перед приїздом Лукашенка: стелять нові килимові доріжки, миють та фарбують. Фоторепортаж

2 October 2019, 13:24

Приміщення на майдані Корольова, де розміщуються Житомирська облдержадміністрація та обласна рада, 2 жовтня продовжують активно готувати до ІІ Форуму регіонів, який має проходити у Житомирі 3-4 жовтня за участю президентів України та Білорусі.

В коридорах адмінприміщення постелили зелені килимові доріжки, які у вересні купило комунальне підприємство по експлуатації адмінбудинків Житомирської обласної ради: за 669 кв.м. доріжки заплатили 199 тисяч гривень, поставити їх замовнику мали до 1 жовтня 2019 року.

Нагадаємо, задля виставки техніки до українсько-білоруського форуму в Житомирі з 1 по 5 жовтня перекрили рух на майдані Соборному, в «часи пік» на прилеглих вулицях утворюються транспортні затори. Драмтеатр, де проходитимуть заходи за участю президентів Володимира Зеленського та Олександра Лукашенка, та пішохідну Михайлівську, де планують провести ярмарок, прикрасили українськими та білоруськими прапорами.

Як повідомляв Житомир.info, на заходи в рамках ІІ Форуму регіонів приїдуть делегації з 6 областей Білорусі та з 22 регіонів України. Відповідно до програми Форуму, 3 та 4 жовтня з 9:00 до 17:00 год. на майдані Соборному буде виставка великогабаритної техніки. Також 3 жовтня з 17:30 до 19:00 год. в житомирському музично-драматичному театрі відбудеться «Концерт дружби», а 4 жовтня, з 10:30 до 13:00 год., там проведуть пленарне засідання за участю президентів України та Республіки Білорусь.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: форум ОДА облрада  
Матеріали по темі