Події

Житель Житомирської області отримав 70% опіків тіла, вибираючись із палаючої хати

7 October 2019, 11:42

У селищі Баранівського району Житомирської області вогонь спопелив будинок, а господар, намагаючись з нього вибратись, отримав опіки.

Про це 7 жовтня повідомила пресслужба Управління ДСНС України у Житомирській області.

6 жовтня, о 23:30 год., до служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в дерев’яному житловому будинку в смт Першотравенськ Баранівського району. Про це рятувальників сповістили сусіди господаря оселі. Вони побачили вогонь з вікон житла.

На момент прибуття чергового караулу вогнеборців до місця виклику полум’ям був охоплений увесь будинок загальною площею 70 кв. м. На порозі хати знаходився ледве притомний 61-річний господар оселі. Він намагався вибратися із задимленого приміщення. Рятувальники допомогли постраждалому дістатись до карети швидкої допомоги. Чоловіка з опіками близько 70 % тіла госпіталізовано до реанімаційного відділення лікарні. Раніше вибрався з будинку син господаря, не отримавши травм.

Вогнеборці провели розвідку всередині помешкання, але більше нікого не виявили. Для захисту органів дихання вони застосовували апарати на стисненому повітрі. Силами бійців ДСНС о 23:50 пожежу було локалізовано, а о 01:05 ліквідовано. Вогонь знищив дах, перекриття будинку та окремі речі домашнього вжитку. За 3 м від осередку займання знаходиться сарай. Вогнеборці не допустили перекидання полум’я на нього.

Попередньо встановлено, що причиною пожежі стало необережне поводження з вогнем господаря оселі. Загалом до ліквідації надзвичайної події залучалось 3 чоловіки особового складу на одному пожежному авто.

Як повідомляв Житомир.info, 4 жовтня 2019 року на вулиці Довженка у Житомирі згоріла приватна лазня.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: пожежа ДСНС рятувальники Першотравенськ Баранівський район  
Матеріали по темі