Події

На бердичівській трасі легковик зіткнувся з пасажирською маршруткою

5 November 2019, 13:48

На бердичівській трасі 4 листопада сталася дорожньо-транспортна пригода за участю пасажирської маршрутки.

Про це 5 листопада Житомир.info повідомили у пресслужбі патрульної поліції Житомирської області.

«13:40 год. 4 листопада на 197 км автодороги М-21, між селами Двірець та Павленківка Житомирського району, водій 1972 року народження, рухаючись автомобілем Mercedes-Benz в напрямку м. Бердичів, здійснив зіткнення з транспортним засобом РУТА-25, який рухався за маршрутом Житомир – Бердичів, під керуванням водія, 1964 року народження. В ДТП ніхто не постраждав. На водія автомобіля Mercedes-Benz був складений протокол за статтею 124 КУпАП», – повідомила старший інспектор пресслужби патрульної поліції в Житомирській області Тетяна Носадчук.

У патрульній поліції також повідомили про ще одну ДТП, яка трапилася 4 листопада на бердичівській трасі. Її учасниками були три автомобілі.

«О 17:10 год. 4 листопада надійшло повідомлення, що на трасі Виступовичі – Житомир – Могилів-Подільський (М-21) сталася автопригода за участю трьох авто: Opel Astra (водій – 1962 року народження) Volkswagen (водій – 1991 року народження), Skoda Octavia (водій – 1993 року народження). Автомобіль Opel не вибрав безпечної швидкості руху, його відкинуло на зустрічне авто – Volkswagen. Після цього відбулося зіткнення зі Skoda. На водія Opel був складений протокол. ДТП минулася без потерпілих», – розповіла Тетяна Носадчук.

Усі фото надані пресслужбою патрульної поліції Житомирської області

Як повідомляв Житомир.info, 31 жовтня 2019 року на автодорозі Житомир – Могилів-Подільський, у селі Двірець Житомирського району, автомобіль Ford Focus злетів у кювет, врізався в дерево і загорівся.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДТП аварія  
Матеріали по темі