Події

У Житомирському районі водій легковика невдало маневрував: розбив свою машину та пошкодив два автомобілі

13 November 2019, 18:47

На в'їзді у село Садки Житомирського району 13 листопада близько 16:00 трапилася ДТП за участю трьох автомобілів.

За словами одного з учасників ДТП, поки фура та мікроавтобус пропускали пішохода на пішохідному переході, в них в'їхав автомобіль Acura. Також чоловік запевнив, що постраждалих в аварії немає.

«У мене в машині було два чоловіки-пасажири і я – водій. Їхали у місто Свалява на Закарпатті. Зупинилася машина (фура), пропускала пішохода, за нею я зупинився щоб пропустити пішохода, а звідти налетіла Acura і між машин проїхала. Постраждалих не було, все вдало пройшло», - розповідає водій мікроавтобуса Mercedes Sprinter Володимир.

На думку водія буса, аварія трапилася через необладнаний належним чином пішохідний перехід.

«Тому що немає світлофора. Був би світлофор, також може й не було б (аварії). Це швидкісна траса, тут взагалі потрібно відмінити перехід, тому що людина на хвилину замешкається і все, до побачення. Тим паче вночі, я часто їжджу, тому знаю як це буває. На таких швидкісних трасах потрібно пішохідні переходи обладнати, щоб їх було видно, або взагалі зняти», - переконаний водій Mercedes Sprinter.

Водій автомобіля Acura говорить, що хотів зробити маневр.

«Я направлявся у місто Рівне з Білої Церкви, і ці дві машини перегородили мені шлях. Я маневрував, аби не вдарити їх, а вийшло, що розбив себе», - говорить водій автомобіля Acura Олександр.

Доповнено о 10:10 год. 14 листопада

Вранці 14 листопада відділ комунікації поліції Житомирської області оприлюднив офіційне повідомлення стосовно зазначеної дорожньо-транспортної пригоди. За інформацією поліції, у ДТП травмувалася 54-річна пасажирка автомобіля Acura.

«За попередньою інформацією, 30-річний водій автомобіля Acura, рухаючись у напрямку міста Новограда-Волинського, не обрав безпечної швидкості та зіткнувся з автомобілями Mersedes Sprinter та МАN, що рухались попереду і зупинились перед пішоходним переходом. Унаслідок дорожньо-транспортної пригоди тілесні ушкодження отримала пасажирка легковика, 54-річна жителька Київської області», – йдеться у повідомленні.

Як повідомляв Житомир.info, 5 листопада 2019 року біля села Садки Житомирського району розбився мотоцикліст, який врізався в ЗІЛ.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДТП Житомирський район  
Матеріали по темі