Події

​Поблизу Житомира Lexus врізався у вантажівку і «злетів» з дороги: водій і двоє пасажирів у лікарні

12 December 2019, 11:38

Дорожньо-транспортна пригода сталася 12 грудня близько 3:30 на 129 км автошляху Київ-Чоп, поблизу с. Глибочиці Житомирського району.

Про це 12 грудня повідомили в пресслужбі ГУНП в Житомирській області.

«Попередньо, водій автомобіля Lexus, 38-річний киянин, рухаючись у напрямку м. Рівного, допустив зіткнення з вантажним автомобілем Mercedes-Benz під керуванням 29-річного жителя Рівненщини, що рухався у попутному напрямку та почав виконувати маневр розвороту. Після зіткнення Lexus виїхав на узбіччя та зіткнувся з бетонними спорудами», - йдеться у повідомленні.

Унаслідок ДТП водій автомобіля Lexus та двоє його пасажирів, жителі Вінниччини віком 32 та 30 років, отримали травми та були доставлені до Житомирської обласної лікарні.

«Нині у рамках кримінального провадження, розпочатого за ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України, триває з’ясування всіх обставин події», - повідомили в пресслужбі поліції.

Як повідомляв Житомир.info, уночі 12 грудня 2019 на трасі Київ-Чоп у Коростишівському районі Opel врізався у колесовідбійник: водій – 33-річний житель Харкова загинув на місці ДТП.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДТП Lexus  
Матеріали по темі