Події

​Поліція шукає свідків ДТП поблизу Житомира, в якій загинула 25-річна власниця львівської клініки

28 January 2020, 10:39

Поліція розшукує свідків дорожньо-транспортної пригоди, яка сталася 19 січня 2020 близько 20:00 на автодорозі Київ-Чоп поблизу с. Кам’янка Житомирського району. У результаті ДТП загинула 25-річна львів’янка.

Про це повідомляють на сайті ГУНП у Житомирській області.

«Нині у рамках досудового розслідування встановлено, що водійка автомобіля «Nissan Juke», 25-річна жителька м. Львова, рухаючись у напрямку м. Києва, виїхала на зустрічну смугу та скоїла зіткнення з автопоїздом у складі тягача «Volvo» та напівпричепа «Krone». Унаслідок ДТП жінка загинула на місці події. За вказаним фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) КК України», – йдеться у повідомленні.

Поліція шукає свідків ДТП і просить повідомити всю наявну інформацію.

«Якщо ви були свідками або очевидцями вказаної дорожньо-транспортної пригоди, проїздили повз та маєте записи з відеореєстратора, просимо звернутися безпосередньо до відділу розслідування злочинів у сфері транспорту СУ ГУНП в Житомирській області за адресою: м. Житомир, Старий Бульвар, 5/37 або зателефонувати за номером (0412) 407-431 чи на спецлінію «102»», – зазначають у поліції.

На сайті УНІАН повідомляли, що за кермом легковика перебувала генеральна директорка львівської клініки естетичної медицини Genesis Соломія Островська. Жінка прямувала до Києва з відпочинку в італійських Альпах. Соломія була близькою подругою телеведучої Ольги Фреймут.

Як повідомляв Житомир.info, 20 січня на трасі Київ – Чоп у Житомирському районі зіткнулися Nissan та Volvo, 25-річна водійка загинула.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДТП свідки львів’янка  
Матеріали по темі