Події

​Біля залізничного вокзалу в Житомирі горів будинок на трьох господарів: пожежники врятували 32-річного чоловіка

29 January 2020, 12:37

Увечері 28 січня в Житомирі вогнеборці врятували 32-річного чоловіка з палаючої будівлі. Пожежа сталася на мансардному поверсі будинку на трьох господарів. 32-річний син господарів у цей час знаходився в середині приміщення і для його порятунку застосували пожежну драбину.

Про це 29 січня повідомила пресслужба управління ДСНС в Житомирській області.

«28 січня о 17:46 до служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в одноповерховому житловому будинку на трьох господарів у Житомирі. На місце події виїхали фахівці 3-ї та 2-ї Державних пожежно-рятувальних частин», - йдеться у повідомленні.

За інформацією рятувальників, по прибуттю на місце події спостерігалося сильне задимлення на мансардному поверсі, добудованому над однією з квартир, а з-під покрівлі вже виднілося полум’я. З’ясувалося, що осередок пожежі знаходився в одному із двох приміщень мансарди. Власники повідомили, що там може бути їх 32-річний син. Рятувальники виявили його на балконі суміжної кімнати та по триколінній пожежній драбині спустили чоловіка до низу. Медичної допомоги врятований не потребував.

У дописі рятувальників у соцмережі зазначається, що на момент виникнення пожежі, син господарів, 1987 року народження спав у мансардному приміщенні.

«Зусиллями трьох відділень фахівців ДСНС о 18:40 пожежу вдалося локалізувати, а о 20:30 – ліквідували. Вогнем знищена частина мансардного поверху та покрівля над ним. Житлові помешкання трьох господарів не постраждали, врятовані поруч розташовані господарська будівля та житловий будинок сусідів. Загалом на ліквідацію надзвичайної події залучалося 15 чоловік особового складу та 3 пожежні автоцистерни», - повідомила пресслужба ДСНС.

За даними фахівців, попередня причина пожежі – коротке замкнення в електромережі, остаточна – наразі встановлюється спеціалістами.

У пресслужбі управління ДСНС в Житомирській області Житомир.info уточнили, що пожежа сталася в житловому будинку по провулку ІІ Завокзальному в Житомирі.

Як повідомляв Житомир.info, 25 січня 2020 у магазині на розі вулиць Бориса Тена і Хлібної біля Житнього ринку в Житомирі сталася пожежа.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: пожежа  
Матеріали по темі