Фоторепортаж

Який вигляд має реалізований проєкт бюджету участі – «Європейський сквер» на Крошні у Житомирі. Фоторепортаж

29 January 2020, 14:45

Доріжки з бруківки, сміття і лавки – такий вигляд має «Європейський сквер» на Покровській, 131, навпроти Церкви Покрови Божої Матері у Житомирі. Проєкт реалізований в рамках бюджету участі.

В описі проєкту на сайті бюджету участі зазначено: «Реалізація даного проекту, а саме заміна старого покриття доріжок на більш комфортне для пішоходів, озеленення скверу, встановлення місць для відпочинку, заміна освітлення та інше задовольнить існуючу потребу мешканців мікрорайону в інфраструктурних об’єктах».

Авторка проєкту – Анна Ракович, сестра депутат міської ради Антона Раковича.

bydzzzz

Однак, в ілюстраціях до проєкту зображено, що у сквері, окрім охайних доріжок з бруківки, лавочок та освітлення ще мають бути спортивний майданчик та велика інсталяція – многогранник, що світиться. Роботи по реконструкції скверу мали бути завершені до 30 вересня 2019 року, вартість реалізації – 1,4 млн грн, виконавець робіт – житомирське ТОВ «Комфорт-Буд».

На сайті міської ради 29 січня звітують, що на баланс КП «Зеленбуд» передано виконані роботи по 4 об'єктах.

«Управління капітального будівництва Житомирської міської ради передало на баланс виконані роботи по чотирьох нових об’єктах комунальному підприємству «Зеленбуд». Таке рішення прийнято виконавчим комітетом міської ради сьогодні, 29 січня», – йдеться у повідомлені.

Серед переліку – «Реконструкція території благоустрою з влаштуванням скверу за адресою: м. Житомир, вул. Покровська, 131», де і знаходиться «Європейський сквер».

Фотокореспондентка Житомир.info 29 січня прогулялась територією «Європейського скверу» на Крошні.

Як повідомляв Житомир.info, у вересні 2019 року розпочалися роботи з реконструкції занедбаного скверу житомирській Крошні за 1,4 млн грн.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: сквер Крошня бюджет участі  
Матеріали по темі