Події

Підозрюваний у вбивстві 18-річної жительки райцентру Житомирської області розповів, що вона його спровокувала

18 February 2020, 11:05

Слідчі Ружинського відділення поліції 17 лютого оголосили про підозру 22-річному хлопцю в умисному вбивстві дівчини, яку знайшли в колодязі у дворі будинку. Хлопця затримали напередодні і нині вирішується питання про обрання запобіжного заходу.

Про це повідомляють на сайті ГУНП у Житомирській області.

У розмові з поліцією хлопець підтвердив, що із загиблою у них були стосунки і дівчина йому подобалась. Також він розкаюється у вчиненому і каже, що не знає чому намагався приховати злочин.

«Непоправиме. Так, подобалася. Майже три роки зустрічалися. Розійшлися по її ініціативі. Спровокувала мене. Дуже боляче розповідати. Шкодую, що так сталося. Не поступив би так», – сказав підозрюваний.

Родичі хлопця запевняють, що він дуже добра дитина і не вірять, що міг вбити.


«До Ружинського відділення поліції звернулась мати безвісти зниклої дівчини, якій 18 років. На місце було направлено слідчо-оперативну групу, при огляді домогосподарства безпосередньо в криниці було виявлено одяг та пізніше вже труп особи жіночої статі. В присутності спеціалістів та експертів і після огляду місця події було встановлено особу цієї дівчини. Дівчина працювала в Києві в цілодобовому магазині. У неї були грошові кошти і вона мала можливість і любила сюди приїжджати в Ружин, тут вона народилась. Мати з отчимом дозволили їй відпочивати у вечірній час. 14.02.2020 дівчина відзвонилась о 20 годині і сказала, що йде додому. Після чого з нею зв’язку не було. На наступний день телефон був вимкнений. Мати забила на сполох, приїхала сюди в неділю ввечері. Направляла сюди знайомих і родичів, щоб оглянули територію домоволодіння, яке їй належить. Будинок був зачинений і нічого підозрілого не виявили. Коли мати приїхала, то запідозрила, що дитина може знаходитись в криниці», – зазначають у поліції.

Розпочато кримінальне провадження частина 1 статті 115 Кримінального кодексу (умисне вбивство). Підозрюваний надає свідчення.

Як повідомляв Житомир.info, 16 лютого у райцентрі Житомирської області в криниці знайшли тіло 18-річної дівчини, яку в день закоханих убив колишній хлопець.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: вбивство Ружин колодязь поліція  
Матеріали по темі