Місто

​У житомирській школі №10 завершили реконструкцію спортзалу, тепер проситимуть гроші на додаткове обладнання в котельню

19 February 2020, 12:26

Спортивний зал у житомирській школі №10 на Мар’янівці, який будували останні чотири роки, нарешті готовий до введення в експлуатацію.

Про це 18 лютого на своїй сторінці у соцмережі повідомив директор цієї школи, депутат Житомирської міської ради Олександр Величко.

«В нашому спортзалі завершені всі роботи!!! За інформацією від УКБ документи на отримання декларації від ДАБІ вони подали на минулому тижні. Чекаємо на введення довгоочікуваного об'єкта в експлуатацію. Для роботи вентиляційної системи зимою (t води на виході з котельні має бути більше 70 С) мусимо просити кошти із бюджету для встановлення пристрою в котельні, що подаватиме воду різної температури в спортивну залу і приміщення школи. Якщо цього не зробити, то існуючий проект передбачає t +30 в школі. Думав, що за 3,5 років будівництва мене вже не можна здивувати. Помилився...», - написав Олександр Величко.

Нагадаємо, 7 лютого 2020 на сесії Житомирської міської ради для завершення будівництва спортзалу у школі №10 на Київському шосе, 37 виділили 48,362 тис. грн. Тоді заступник начальника управління капітального будівництва Олександр Заблоцький зазначив, що це останні кошти, які виділяють на цей об’єкт.

«Зараз на цьому об’єкті працює КРУ, ми дали відповіді на перелік питань, які вони нам надавали. В понеділок (10 лютого) ми з ними зустрічаємося, на даний момент серйозних питань немає і якщо ці кошти виділять, то ми розраховуємося і готові вводити в експлуатацію цей об’єкт. Це останні кошти, які ми виділяємо на цей об’єкт», - пояснив заступник начальника управління капітального будівництва Олександр Заблоцький.

Як повідомляв Житомир.info, тендер на реконструкцію спортзалу у ЗОШ №10 провели ще в 2016 році, підряднику – ТОВ «Житомирбудактивація» - заплатили 1 млн грн. У серпні 2018 року директор ЗОШ №10 Олександр Величко розповідав, що в новому навчальному році учні повинні будуть «місити болото» на фізкультурі, бо підрядник не добудував спортзал, уникає зустрічі і не бере слухавку. Наприкінці 2018 року було проведено коригування проєктно-кошторисної документації по даному об’єкту, в якому, за словами начальника УКБ В’ячеслава Глазунова, виникла необхідність через підвищення цін та бажання осучаснити попередній проєкт від 2014 року. В лютому 2019 року управління капітального будівництва уклало договір на 9 млн 578 тис. грн з ТОВ «УК «Комфорт-Буд» на завершення будівництва спортивної зали ЗОШ №10, ремонтні роботи мали завершити до 1 вересня 2019 року.

Який вигляд мала реконструкція спортзалу школи №10 у квітні 2019 року, дивіться у фоторепортажі.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: школа №10 спортзал УКБ Величко  
Матеріали по темі