Фоторепортаж

Реконструкція спортзалу в житомирській школі, де директор – депутат міськради. Фоторепортаж

5 April 2019, 13:37

У житомирській загальноосвітній школі №10, яка знаходиться за адресою Київське шосе, 37 і де директорує депутат міськради Олександр Величко, триває реконструкція.

Станом на 5 квітня спортзал поштукатурений, стоять нові вікна. Усередині ремонт ще в розпалі: на підлозі металеві конструкції, бетономішалка, будівельні суміші, розставлені вишки і «ліса». У допоміжних приміщеннях та роздягалках готовність дещо вища: пофарбовані стіни, робітники кладуть ламінат. Роботи мають бути завершені до 1 вересня 2019 року.

Нагадаємо, реконструкцією спортзалу займається фірма УК «Комфорт-Буд», яка отримає за роботу 9,5 млн грн. 30 березня 2019 мер Житомира Сергій Сухомлин повідомив, що новий підрядник добудовує спортивну залу в загальноосвітній школі №10, після чого депутати виділятимуть кошти на проекти для будівництва спортзалів у ще трьох школах міста.

Як повідомляв Житомир.info, тендер на реконструкцію спортзалу у ЗОШ №10 провели ще в 2016 році, підряднику – ТОВ «Житомирбудактивація» - заплатили 1 млн грн. У серпні 2018 року директор ЗОШ №10 Олександр Величко розповідав, що в новому навчальному році учні повинні будуть «місити болото» на фізкультурі, бо підрядник не добудував спортзал, уникає зустрічі і не бере слухавку. У грудні 2018 управління капітального будівництва Житомирської міськради повідомило, що розірве договір з підрядником ТОВ «Житомирбудактивація», і за 200 тис. грн замовило коригування документації по даному об'єкту.

Щоб добудувати спортзал у житомирській школі №10, в січні 2019 оголосили новий тендер на 8,8 млн грн. 27 лютого 2019 УКБ уклало договір з переможцем - фірмою керівника Житомирської районної організації «Самопоміч» Станіслава Балакішієва УК «Комфорт-Буд», яка побудує спортзал за 9,5 млн грн.

Житомир.info
Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ремонт спортзал ЗОШ №10  
Матеріали по темі