Події

У лікарні померла молода жінка, яку поблизу Житомира збив BMW (доповнено)

20 February 2020, 15:24

У лікарні померла молода жінка, яку зранку 20 лютого збив BMW у селі Березівка Житомирського району.

Про це телефоном Житомир.info розповів знайомий загиблої.

«Мені подзвонили і сказали, що померла в лікарні. Вона була дуже молода, без мами залишились двоє маленьких діток. Жила в селі Болярка, а працювала в Березівці», – розповів чоловік.

Інформацію про смерть жінки підтвердили і в ГУНП у Житомирській області.

У патрульній поліції зазначили, що жінка 1986 року народження і переходила дорогу на пішохідному переході.

«ДТП сталася на 157 км траси Київ-Чоп у селі Березівка. Водій BMW Х5 1955 року народження здійснив наїзд на громадянку 1986 року народження, яка переходила дорогу на пішохідному переході. При зіткненні громадянка отримала важкі травми та була доставлена до Житомирської обласної лікарні», – розповіли патрульні.

На сайті ГУНП повідомляють, що нині у рамках кримінального провадження, розпочатого за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України, триває з’ясування всіх обставин події.

«Попередньо, водій автомобіля БМВ, 64-річний житель м. Новограда-Волинського, рухаючись у напрямку м. Житомира, вчинив наїзд на жінку, яка перетинала проїжджу частину. Унаслідок ДТП пішохід, 33-річна жителька Житомирського району, отримала травми та була ушпиталена до відділення інтенсивної терапії Житомирської обласної лікарні. На жаль, за кілька годин жінка померла», – йдеться у повідомленні.

Поліція розпочала досудове розслідування та просить свідків та очевидців події надати інформацію про обставини події.

«Якщо ви були свідками або очевидцями вказаної дорожньо-транспортної пригоди, проїздили повз та маєте записи з відеореєстратора, просимо звернутися безпосередньо до відділу розслідування злочинів у сфері транспорту СУ ГУНП в Житомирській області за адресою: вул. Старий бульвар, 5/37 або зателефонувати за номером (0412) 407-431 чи на спецлінію «102», – зазначили у поліції.

Як повідомляв Житомир.info, 17 лютого на трасі поблизу Житомира вантажівка на смерть збила чоловіка на пішохідному переході.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДТП BMW лікарня поліція  
Матеріали по темі