Місто

​Для житомирської Михайлівської вже придбали 210 різнокольорових парасольок, але поки знімають «новорічні» та чекають на гарну погоду

2 June 2020, 11:48

Зранку 2 червня на пішохідній вулиці Житомира – Михайлівській почали знімати останні новорічні декорації: парасольки з різнокольоровою ілюмінацією.

За словами робітників, під час демонтажу вони виявили кілька парасольок, які вже не світилися.

Чи з’являться цьогоріч на їхньому місці різнокольорові парасольки, які вже кілька років поспіль прикрашають Михайлівську в теплу пору року, Житомир.info запитав у секретаря Житомирської міської ради Наталії Чиж.

«Обов’язково будемо вішати кольорові парасольки. Це вже традиція. Це будуть нові парасольки, бо за сезон старі, на жаль, псуються через погоду: дощі, вітер, вигорають на сонці», - розповіла Наталія Чиж.

За її словами, прикрашати Михайлівську буде комунальне підприємство, на балансі якого перебуває даний об’єкт, відповідно нові парасольки купуватимуть за кошти цього підприємства.

У КП «Зеленбуд» розповіли, що нові різнокольорові парасольки уже закуплені і з’являться на Михайлівській, як тільки дозволить погода. За 210 парасольок сплатили 26,7 тис. грн (з ПДВ).

Нагадаємо, у листопаді минулого 2019 року на Михайлівській почали розвішувати новорічні парасольки з ілюмінацією, які придбали у 2018 році.

Як повідомляв Житомир.info, 20 квітня 2019 року на Михайлівській КП «Зеленбуд» розвісив близько 200 різнокольорових парасольок.

Чому довелось замінити старі парасольки та скільки коштували нові у 2019 році, дивіться у відеосюжеті.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: парасолька декорація Зеленбуд Михайлівська  
Матеріали по темі