Місто

​У Житомирі на Михайлівській розвісили близько 200 різнокольорових парасольок

20 April 2019, 10:35

20 квітня пішохідну вулицю Михайлівську у Житомирі продовжують прикрашати до Великодніх свят. Напередодні розвісили різнокольорові стрічки та повернули лавки. Зранку 20 квітня КП «Зеленбуд» розвісив нові парасольки і наразі завершує їх розкривати.

Як повідомив Житомир.info виконуючий обов’язки директора КП «Зеленбуд» Олександр Волокіта, сьогодні над Михайлівською розкриються 190 різнокольорових парасольок.

«Усі парасольки нові. Сьогодні ми розвішуємо 190 штук, проте плануємо згодом збільшити їх кількість до 250», - розповів Олександр Волокіта.

Крім того, за його словами, пообіді, 19 квітня, на Михайлівську повернули дерев’яні лавки з клумбами.

Нагадаємо, зранку 19 квітня на Михайлівській у Житомирі зняли «зимові» парасольки з ілюмінацією та почали декорувати пішохідну вулицю до Великодніх свят: розвішувати кольорові стрічки.

Як повідомляв Житомир.info, на Великдень у центрі Житомира планують створити святковий простір та наповнити його тематичними локаціями і фотозонами. Фестиваль «Великдень у Житомирі» триватиме з 18 квітня по 5 травня 2019 року. На святкування збираються витратити 200 тисяч гривень.

План заходів великодніх свят-2019 дивіться тут.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: парасолька Михайлівська Зеленбуд Великдень  
Матеріали по темі