Події

​У Житомирі камери відеонагляду зафіксували прогулянку чоловіка поза перилами пішохідного мосту в парку Гагаріна

4 June 2020, 10:33

У житомирському парку камери відеоспостереження зафіксували на пішохідному мосту небезпечні розваги чоловіка, який переліз через перила і прогулювався по конструкціях мосту. На місце події прибув екіпаж патрульних.

Відео на своїй сторінці у фейсбук 3 червня опублікував Міський інформаційний центр.

«Небезпечна гра з життям! 02 червня 2020 року о 18:15 увагу чергового КП «Міський інформаційний центр» привернули незрозумілі дії молодої особи, яка знаходилась на пішохідному мосту міського парку культури та відпочинку. Ризикуючи власним життям, виявлена особа з незрозумілими намірами, перелізла через перила мосту. Про дану ситуацію одразу було повідомлено до чергової частини патрульної поліції, які оперативно відреагували на виклик», - йдеться в дописі КП «Міський інформаційний центр».


У коментарі Житомир.info пресофіцер патрульної поліції Житомирської області Ігор Іванюк підтвердив, що близько 18.20 2 червня надійшов виклик про чоловіка, який переліз через перила пішохідного мосту в парку.

«На виклик виїжджав екіпаж ТОР. З громадянином, 1983 року народження, була проведена бесіда. Чоловік за свої дії отримав попередження. На місце події була викликана швидка допомога, проте від госпіталізації чоловік відмовився», - розповів Ігор Іванюк.

Нагадаємо, у жовтні 2019 року Міський інформаційний центр показав, що витворяє молодь на пішохідному мосту в Житомирі, опублікувавши добірку відео.

Як повідомляв Житомир.info, у травня минулого 2019 року житомирянин зняв відео, як хлопець у парку Гагаріна лізе по канату над підвісним мостом.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: міст парк відео патрульний перила екстрім  
Матеріали по темі