Місто

​На водоканалі завершують монтажні роботи і обіцяють за кілька годин відновити водопостачання в Житомирі (доповнено)

5 July 2020, 14:22

Станом на 14.00 5 липня на водоканалі вже завершують монтажні роботи в першому павільйоні, другий – готовий до запуску. Тож за кілька годин обіцяють розпочати відновлення водопостачання міста.

Про це повідомила пресслужба КП «Житомирводоканал» на своїй сторінці у соцмережі.

«Завершуємо монтажні роботи у першому павільйоні, другий - готовий до запуску. За кілька годин розпочнемо відновлювати водопостачання», - йдеться у повідомленні, опублікованому о 13.48 5 липня.


Близько 15.00 мер Сергій Сухомлин опублікував допис, у якому повідомив про запуск системи і попередив про підвищений тиск у мережі та можливі "гейзери" з відкритих по місту гідрантів, через які стравлюватиметься повітря.


Нагадаємо, вранці 5 липня директор КП «Житомирводоканал» Андрій Нікітін повідомив про затримку, яка виникла під час демонтажних робіт, у зв’язку з чим на відновлення водопостачання в місті потрібно ще кілька годин. За прогнозами, вода у кранах житомирян мала з’явитися надвечір – близько 20.00-21.00.

Як повідомляв Житомир.info, житомирян просили завчасно зробити запас води на дві доби, адже упродовж 4 та 5 липня на водоканалі планувались масштабні роботи по монтажу нового обладнання, провести які неможливо без припинення водопостачання міста.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: вода водоканал відновлення водопостачання ремонт Нікітін  
Матеріали по темі