Місто

​Чернігівська фірма за майже 1 млн грн нанесе розмітку на вулицях Житомира

10 July 2020, 16:15

КП «Управління автомобільних шляхів» Житомирської міської ради провело тендер і уклало договір на послуги з нанесення дорожньої розмітки фарбою на вулицях та майданах міста.

Інформація про проведений тендер оприлюднена на ресурсі ProZorro. Про проведення процедури закупівлі послуг з нанесення розмітки на 62 вулицях, бульварах та майданах Житомира КП «УАШ» оголосило наприкінці травня. Очікувана вартість закупівлі становила 1 млн 744,1 тис. грн.

Аукціон, у якому взяли участь 6 компаній, відбувся 22 червня. Під час електронних торгів більшість учасників значно знизили свої первинні пропозиції і найвигіднішою стала пропозиція чернігівської фірми ТОВ «Транс Лайн Груп», яка запропонувала виконати передбачений технічним завданням об’єм робіт за 956 тис. 994 грн (що лише на 5 та 6 грн менше від найближчих конкурентів ТОВ «Терос Енерджи» та ТОВ «Дор Вектор»).



24 червня КП «УАШ» визнало ТОВ «Транс Лайн Груп» переможцем торгів і 10 липня уклало з ним договір.



За умовами цього договору, підрядник має упродовж будівельного періоду 2020 року (за сприяння погодних умов) нанести дорожню розмітку на вулицях, перелік яких міститься в додатку до даного договору. Окрім того, фірма-підрядник гарантує якість нанесення розмітки фарбою з гарантійним терміном 6 місяців.



Скрін додатку до договору

ТОВ "Транс Лайн Груп" - фірма, зареєстрована в Чернігові 12 років тому, спеціалізується на будівництві доріг і автострад.

Як повідомляв Житомир.info, з 13 листопада 2019 у центрі міста діє нова схема руху транспорту. Змінене коло, додаткові паркомісця, вільний простір – такий вигляд сьогодні має житомирський майдан Соборний. Що думають житомирські водії про нову розмітку майдану Соборного, дивіться у відеосюжеті.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: розмітка УАШ  
Матеріали по темі