Суспільство

​Поблизу Новограда-Волинського на пів року закриють на ремонт міст через Случ

15 July 2020, 14:31

З 20 липня дорожники розпочнуть капітальний ремонт мосту через річку Случ у селі Чижівка Новоград-Волинському районі, у зв’язку з цим рух мостом буде закритий до кінця 2020 року.

Про це повідомила пресслужба Служби автомобільних доріг у Житомирській області.

«У зв’язку з розпочатими роботами з капітального ремонту мосту через річку Случ на шляху Р-49 Васьковичі – Шепетівка, км 92+351, що у селі Чижівка Новоград-Волинського району, рух штучною спорудою від 20 липня та до кінця року буде закрито», - йдеться у повідомленні.

Дорожники радять здійснювати об’їзд даного мосту: з Коростеня до Новограда-Волинського через Житомир.

«Об’їзд здійснюватиметься автомобільними дорогами: Т-06-13 Коростень - /М-07/ через Кожухівку, М-21 Виступовичі – Житомир – Могилів-Подільський та М-06 Київ – Чоп. Шановні водії, просимо дотримуватися вимог схеми регулювання руху на час ремонту мосту та бути уважними та обережними в місцях проведення дорожніх робіт», - повідомили в САД в області.


Нагадаємо, між Службою автомобільних доріг у Житомирській області та переможцем державних закупівель «SP.Z O.O.Mast-Bud» навесні 2020 року було укладено угоду на проведення капітального ремонту мосту через р. Случ у селі Чижівка Новоград-Волинського району. Термін виконання договору – до кінця 2021 року. Джерело фінансування – державний бюджет України. Вартість робіт – 40 млн 488 тис. грн.

Згідно з проєктною документацію передбачено розібрати та влаштувати нову прогонову будову, влаштувати комплексне мостове покриття та реалізувати заходи з безпеки руху.

Як повідомляв Житомир.info, у 2020 році в Житомирській області планують капітально відремонтувати три мости та реконструювати шляхопровід над залізницею.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: міст капремонт САД об'їзд Чижівка  
Матеріали по темі