Місто

​У Житомирі розпочинають ремонт Київської: повністю перекриють частину вулиці

7 August 2020, 15:15

У суботу, 8 серпня, підрядник розпочинає капітальний ремонт вулиці Київської. У зв’язку з цим повністю перекриють рух транспорту на ділянці від майдану Соборного до вул. Театральної.

Про це 7 серпня повідомила пресслужба Житомирської міськради з посиланням на інформацію управління транспорту і зв’язку.

«У зв’язку із проведенням робіт з капітального ремонту дороги по вул. Київській від майдану Соборного до вул. Театральної з 08.08.2020 року і до завершення робіт буде здійснено повне перекриття руху транспорту по вказаній вулиці. Рух транспорту буде перенаправлено по вул.Театральній», - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, 4 серпня мер Житомира Сергій Сухомлин анонсував початок капітального ремонту вулиці Київської.

5 серпня заступник мера Житомира Олександр Шевчук пояснив, як будуть поєднувати одночасні ремонти на двох паралельних вулицях: капітальний на Київській та поточний на Грушевського.

Як повідомляв Житомир.info, тендер на капітальний ремонт вулиці Київської на ділянці від Соборного майдану до вулиці Небесної сотні проводив департамент регіонального розвитку Житомирської ОДА й 9 червня 2020 визначили переможця: ТОВ «Білоцерківське шляхово-експлуатаційне управління» з пропозицією 21 млн 222 тис. 465 грн 23 коп. 24 червня з фірмою підписали договір, в якому зазначено, що ремонтні роботи мають бути завершені до 31 грудня 2020 року.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ремонт Київська рух транспорту  
Матеріали по темі