Місто

Договір на капремонт Київської у Житомирі збираються укласти з фірмою, яка запропонувала на тендері найвищу ціну - 21,6 млн грн

10 June 2020, 13:59

Департамент регіонального розвитку Житомирської обласної державної адміністрації провів тендер на капітальний ремонт вулиці Київської на ділянці від Соборного майдану до вулиці Небесної сотні в місті Житомирі.

Очікувана вартість закупівлі становила 21 млн 668 тис. 654 грн 40 коп. Згідно з тендерною документацією, роботи мають бути виконані до 31 грудня 2020 року. Джерело фінансування - місцевий бюджет.

Про це йдеться в закупівлі, опублікованій 7 травня на ресурсі ProZorro.

Участь у торгах взяло три фірми: ТОВ “Меридіан” з остаточною ціновою пропозицією у 18 млн 700 тис. грн, ПП “Артембуд” з остаточною ціновою пропозицією у 21 млн 320 тис. 581 грн та ТОВ “Білоцерківське шляхово-експлуатаційне управління” з остаточною ціновою пропозицією у 21 млн 619 тис. 766 грн 65 коп.

Пропозицію ТОВ “Меридіан” відхилили, оскільки у поданій документації виявили наступні порушення: відсутнє підтвердження забезпечення тендерної пропозиції (електронна банківська гарантія), що не відповідає пункту 2 розділу 3 тендерної пропозиції; відомість про учасника додаток 5 до тендерної документації не відповідає вказаній формі замовника.

ТОВ “Меридіан” зареєстроване в Київській області, Володарському районі, селі Руде Село по вулиці О. Грицюка,13. Спеціалізується фірма на будівництві доріг і автострад, статутний капітал - 50 тис. грн. Власником фірми є Євдокія Савеліївна Цісельська.

Пропозицію ПП “Артембуд” відхилили через відсутність наказу про призначення уповноваженого з антикорупційної програми юридичної особи, що передбачено в додатку 3 до тендерної документації.

ПП “Артембуд” зареєстроване в Одеській області, смт Любашівка по вулиці Софіївській, 89. Спеціалізується фірма на будівництві доріг і автострад, статутний капітал - 31 тис. грн. Власником фірми є Айрапет Вардгесович Григорян.

У документації ТОВ “Білоцерківське шляхово-експлуатаційне управління” тендерний комітет також знайшов невідповідності: відсутній лист підтвердження від ТОВ “Нітранс Імперіал” та “ТОВ “Білоцерківське зелене господарство” щодо не заперечення використання його машин, механізмів, обладнання для виконання робіт учасником на весь строк виконання робіт за предметом закупівлі, у випадку відсутності такого підтвердження у договорі; не надано трудові книжки на трьох штатних працівників, а також накази на двох працівників не завірені належним чином та містять накладання.

4 червня департамент регіонального розвитку Житомирської ОДА оприлюднив повідомлення з вимогою про усунення невідповідностей в інформації та/або документах, що подані ТОВ “Білоцерківське шляхово-експлуатаційне управління”. Уже 9 червня замовник закупівлі оголосив намір підписати договір з ТОВ “Білоцерківське шляхово-експлуатаційне управління”.




ТОВ “Білоцерківське шляхово-експлуатаційне управління” зареєстроване в Київській області, місто Біла Церква по вулиці Леваневського, 95. Спеціалізується фірма на будівництві доріг і автострад, статутний капітал - 27 млн 440 тис. 967 грн 19 коп. Власником фірми є Тетяна Валентинівна Єфименко.

Зазначимо, що це вже друга спроба провести даний тендер. Перший тендер департамент регіонального розвитку Житомирської ОДА оголошував 9 квітня 2020 року. Участь у торгах взяло дві фірми: ТОВ «Білоцерківське шляхово-експлуатаційне управління» з остаточною ціновою пропозицією 21 млн 222 тис. 465 грн 23 коп. та ТОВ «Меридіан» з пропозицією у 21 млн 600 тис. грн. Обидві пропозиції відхилили згідно з законом про публічні закупівлі.

Як повідомляв Житомир.info, капітальний ремонт вулиці Київської мер Сергій Сухомлин анонсував ще у березні 2018 року. Управління комунального господарства Житомирської міської ради тоді оголосило тендер на ремонт ділянки від майдану Соборного до вулиці Небесної сотні. За виконання робіт з капітального ремонту менш ніж 850 метрів дороги готові були заплатити 15,4 млн грн. Перемогу у торгах здобуло ТОВ «Асфальт плюс» з пропозицією 15 млн 360 тис. 966 грн.

ТОВ «Асфальт плюс» зареєстроване в Житомирі, вулиця Вітрука, 9. Спеціалізується фірма на будівництві доріг і автострад, статутний капітал – 5 тис. грн. Власником фірми є Петросян Размік Ванікович.

Роботи мали бути виконані до 1 жовтня 2019 року. Однак 25 квітня 2019 року замовник та підрядник розірвали договір за взаємною згодою у зв’язку з відсутністю фінансування.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: капремонт Київська асфальт тендер  
Матеріали по темі