Місто

У департаменті соцзахисту розповіли, де малозабезпеченим житомирянам брати талони на безкоштовні обіди

27 August 2020, 17:02

Для малозахищених верств населення, що проживають на території Житомирської міської об’єднаної територіальної громади, організували безоплатне харчування.

Про можливість отримувати безкоштовні обіди 27 серпня нагадали у департаменті соціальної політики Житомирської міської ради.

«Безоплатне гаряче харчування надається для найменш незахищених громадян міста Житомира. Громадяни харчуються в кафе «Явір», по вул. Михайла Грушевського, буд. 61, щоденно у робочі дні. Для отримання талонів звертайтеся до департаменту соціальної політики Житомирської міської ради, що знаходиться за адресою: майдан імені С.П. Корольова, буд. 7, щопонеділка та щосереди», – йдеться у повідомленні.

Зазначено, що гаряче харчування здійснюється за рахунок коштів місцевого бюджету відповідно до комплексної міської Програми соціального захисту населення на 2016-2020 роки.

Нагадаємо, протягом одного місяця на рік малозабезпечені житомиряни мають можливість отримувати безкоштовні обіди у міському територіальному центрі соціального обслуговування. Коли розпочався карантин, видачу обідів призупинили, а з 1 червня знову відновили. Подробиці – у сюжеті від 23 липня 2020 року

Як повідомляв Житомир.info, у квітні 2020 у Житомирському центрі соцобслуговування розповідали про умови отримання набору продуктів та що в нього входить.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: обід малозабезпечені допомога  
Матеріали по темі