Фоторепортаж

У Житомирі партії та кандидати перед стартом виборчого процесу змагають у креативі та кількості реклами. Фоторепортаж

28 August 2020, 16:08

Політична реклама почала активно з’являтися на вулицях міста ще на початку серпня і до кінця літа буквально заполонила вулиці Житомира.

Дехто стилізує свої портрети під постери з фільмів, інші використовують мінімалізм – слоган та фото на білому фоні.

Деякі політичні партії та потенційні кандидати мають поряд одразу кілька сітілайтів та білбордів, а хтось вже почав «тролити» конкурентів іронічними закликами. Один з таких сітілайтів на вулиці Небесної Сотні пошкодили, а портрет Оленою Розенблат на зупинці по вулиці Київській розмалювали.

Зараз у Житомирі найбільше реклами партій «Батьківщина», «Слуги народу» та «Пропозиції» і майбутніх кандидатів в мери обласного центру.

Зазначимо, що відповідно до затвердженого Центральною виборчою комісією календарного плану підготовки та проведення місцевих виборів 25 жовтня 2020 року, виборчий процес стартує 5 вересня й до цієї дати місцеві органи влади мають визначити місця, де можна розміщувати агітацію. До 6 вересня мають бути утворені територіальні виборчі округи. З 15 по 24 вересня триватиме реєстрація кандидатів і до 5 жовтня кандидати ще матимуть можливість знятися з виборів. До 24 вересня буде затверджено колір бюлетенів і до 19 жовтня вони мають бути виготовлені.

Як повідомляв Житомир.info, Центральна виборча комісія на 25 жовтня 2020 року призначила перші вибори в 66 територіальних громадах Житомирської області та в чотирьох новоутворених районах області.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: вибори реклама кандидат партія білборд 
Матеріали по темі