Влада

Бунечко відібрав 6 претендентів на посаду заступника голови Житомирської ОДА з «діджиталізації»

30 September 2020, 11:04

Голова Житомирської ОДА Віталій Бунечко поспілкувався з кандидатами на посаду заступника голови ОДА з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації. Резюме подали 10 претендентів. До наступного етапу пройшли 6.

Про це повідомляють на сайті Житомирської ОДА.

«За повідомленням Служби управління персоналом апарату Житомирської ОДА, резюме надійшли від 10 претендентів. За результатами аналізу їх досвіду та наданих документів до наступного етапу пройшло 6 кандидатів», – йдеться у повідомленні.


Голова ОДА зустрівся з кожним із них, аби дізнатися їх бачення впровадження цифрових сервісів на Житомирщині.

«Учасники відбору мають досвід роботи у кібербезпеці та телекомунікаційній галузі, міжнародних консалтингових агентствах та інших напрямках. Серед них є представники великих ІТ-компанії, які мають представництва у європейських країнах, та фахівці з питань цифровізації у нашій області», – прокоментував результати співбесід із претендентами на посаду Віталій Бунечко.

Серед претендентів - офіцер відділу зв’язку та інформаційних систем штабу Донецького ПЗ СхРУ, керівник сервісного центру «GSMService» по ремонту та обслуговуванню комп’ютерної техніки та іншого електронного обладнання, спеціаліст з даних, завідувач лабораторії робототехніки та штучного інтелекту Поліського національного університету, начальник відділу роздрібної мережі ПАТ «Укртелеком» та начальник фінансово господарського відділу - головний бухгалтер управління фінансів ОДА.

Наступний етап відбору – опрацювання документів кандидатів на посаду заступника голови ОДА з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації кадровою комісією Офісу Президента України та Міністерством цифрової трансформації України для визначення переможця.

Як повідомляв Житомир.info, у голови Житомирської ОДА буде заступник, який займатиметься взаємодією з правоохоронними органами, а ще один – «діджиталізацією».

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: заступник голова ОДА Бунечко цифровий розвиток  
Матеріали по темі