Політика

​Людмила Зубко: Чекаю сьогодні Сергія Сухомлина на дебатах

23 October 2020, 12:05

Про це кандидатка в мери Житомира від партії «Європейська Солідарність» Людмила Зубко заявила в ефірі телеканалу «Прямий». Вона вкотре закликала чинного міського голову Житомира прийти на дебати і відповісти на запитання, які найбільше хвилюють житомирян.

Дебати відбудуться сьогодні, 23 жовтня на ТК СК-1 о 18:00.

«Дебати – це битва стратегій розвитку Житомира на наступні 5 років. Це пряма комунікація з житомирянами, які хочуть почути відповіді на свої питання», – наголосила Людмила Зубко в ефірі ТК «Прямий».

Вона пояснила, що люди повинні і хочуть розуміти прозорість видатків, тендерів, питань щодо виділення землі у своєму місті. «І сьогоднішні дебати – час прямих відповідей, які вирішать долю громади на наступні 5 років. Я отримала фідбек від житомирян. Їм дуже цікаво побачити наші дебати», – підкреслила Зубко.

За її словами, одне з багатьох питань, які сьогодні пролунають під час дебатів – це безпека людей під час голосування. Раніше Людмила Зубко вимагала від міської влади забезпечити виборців медичними масками на дільницях у день голосування.

Нагадаємо, 12 жовтня Людмила Зубко викликала мера Житомира Сергія Сухомлина на дебати 23 жовтня, втім мер поки не надав чіткої відповіді.

Пресслужба Людмили Зубко

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: вибори політика кандидат Людмила Зубко  
Матеріали по темі