Політика

Олена Розенблат запрошує житомирян на лазерне шоу перед готелем «Житомир»

23 October 2020, 14:13

Цього тижня автор ініціативи «Житомир твоєї мрії», кандидатка на посаду Житомирського міського голови Олена Розенблат оголосила про фінал обговорень проекту, як має виглядати готель «Житомир» після реконструкції.

Під час цієї презентації та усі наступні чотири дні поспіль ввечері житомирянам дарували лазерне шоу з проекцію обраного дизайну готелю.

Ввечері 23 жовтня лазерне шоу буде транслюватися востаннє з 19:00 до 21:00 години, на майдані Перемоги перед готелем «Житомир».

Олена Розенблат запрошує містян прийти сьогодні ввечері та насолодитися ефектним шоу.

«Готель Житомир – це мій особистий виклик. Все що я роблю, я роблю з душею, з любов'ю, тому що для мене надзвичайно важливо, щоб кінцевий результат надихав та радував. Я хочу бачити своє рідне місто доглянутим та привабливим, хочу радувати житомирян. Впевнена, що вже скоро готель стане справжньою окрасою міста! Це місце, площа перед ним, цей куточок – вони отримають нове життя, і стануть новою візитівкою Житомира! Беріть гарячу каву чи чай, рідних та близьких та приходьте на лазерне шоу!», - звертається Олена Розенблат.

Пресслужба Олени Розенблат

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: олена Розенблат готель лазерне шоу вибори кандидат  
Матеріали по темі