Політика

Дякую амбітним і небайдужим житомирянам, – Людмила Зубко

26 October 2020, 10:58

Кандидатка на посаду міського голови від політичної партії «Європейська Солідарність» Людмила Зубко наголосила, що і надалі із командою боротиметься за успішний європейський Житомир.

«Дякую амбітним і небайдужим житомирянам за підтримку! Всім, хто не побоявся ковіду і прийшов на дільниці зробити свій вибір, всім, хто відстояв черги, всім, хто змушений був голосувати на непідготовлених дільницях. В Житомирі точно є люди, які своїм голосом підтвердили бажання зробити Житомир успішним європейським містом для людей. Наша команда стала сильнішою, здобувши однодумців, готових відстоювати європейські принципи. Наша команда разом з вами працюватиме і надалі, будемо спільно будувати європейський Житомир», – підкреслила Людмила Зубко.

Вона наголосила, що у команди «Європейської Солідарності є програма для Житомира, яка точно не буде відкладена у «довгу шухляду», і яку «Європейська Солідарність» буде реалізовувати. «Для цього в нас є потужна світла команда. Остаточний кількісний і персональний склад представників «ЄС» обов’язково повідомимо після офіційного підрахунку голосів та оприлюднення результатів», – додала Людмила Зубко.

Пресслужба Людмили Зубко

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: вибори політика кандидат Людмила Зубко  
Матеріали по темі