Політика

ЦВК оприлюднила результати виборів ще двох міських голів у Житомирській області

4 November 2020, 17:16

Після 17:00 4 листопада на сайті Центральної виборчої комісії оприлюднили результати виборів ще двох міських голів у Житомирській області.

Мером Андрушівки стала Білецька Галина Іванівна – завідувачка сектору культури Андрушівської РДА, балотувалася від ВО «Батьківщина».

В Радомишлі більш ніж 50% голосів отримав нинішній мер Тетерський Володимир Романович, який йшов на вибори як самовисуванець.

Також на сайті ЦВК є результати виборів голів селищних рад Житомирської області – 7 з 22, сільських голів – 14 з 32, депутатів Новоград-Волинської та Андрушівської міських рад та деяких селищних і сільських рад.

Нагадаємо, 2 листопада на сайті ЦВК по Житомирській області оприлюднені результати виборів мера Новограда-Волинського – самовисуванець Микола Боровець отримав 18%. Мер Житомира Сергій Сухомлин заявив про свою перемогу в першому турі з результатом 52% голосів.

Всього у Житомирській області на цьогорічних виборах обирали 12 міських голів. Результати місцевих виборів мають бути встановлені до 6 листопада 2020 року включно.

Як повідомляв Житомир.info, у Житомирі явка виборців на місцевих виборах 25 жовтня 2020 року становила 28,8%, по області – 37,47%.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: вибори ЦВК результат Андрушівка Радомишль  
Матеріали по темі