Влада

Голова Житомирської ОДА утворив робочу групу для вирішення проблем роботи малого бізнесу під час карантину

12 November 2020, 10:23

Голова Житомирської облдержадміністрації Віталій Бунечко утворив робочу групу щодо функціонування (роботи) бізнесу під час карантину.

Відповідне розпорядження Бунечко підписав 11 листопада 2020 року.

«Опрацювати пропозиції щодо запровадження до суб’єктів підприємництва обмежувальних протиепідемічних заходів відповідного рівня епідемічної небезпеки поширення COVID-19. Спільно з підприємцями запропонувати шляхи вирішення проблемних питань, що виникають у зв’язку із запровадженням карантинних заходів з метою запобігання поширенню гострої респіраторної хвороби COVID-19», - такі доручення дав голова ОДА робочій групі, яку очолює його перший заступник Володимир Федоренко.

Серед членів робочої групи є двоє координаторів руху «SaveФОП» у Житомирській області та представники підприємців.



Нагадаємо, в Україні на три тижні вводять «карантин вихідного дня», який почне діяти вже в суботу 14 листопада: дозволена робота лише продуктових магазинів, аптек, фінансових та медичних установ, пошти, АЗС та СТО.

Як повідомляв Житомир.info, 9 листопада 2020 року близько тисячі підприємців влаштували мітинг на майдані Корольова у Житомирі: вимагали не закривати малий бізнес під час карантину на території області та скасувати введення касових апаратів для ФОПів. 11 листопада на майдані Корольова власники та співробітники житомирських ресторанів, кафе та барів протестували проти обмеження роботи закладів громадського харчування під час карантину.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ОДА розпорядження бізнес робоча група ФОП карантин  
Матеріали по темі