Економіка

​Департамент ОДА заплатить 4,1 млн грн за капремонт 1 км сільської дороги поблизу Житомира, дешевші пропозиції відхилили

18 November 2020, 12:53

Департамент регіонального розвитку Житомирської ОДА 16 листопада за результатами тендеру уклав угоду з ТОВ “Будстандарт ЛТД” на капітальний ремонт дорожнього покриття автомобільної дороги загального користування місцевого значення С060627 Кам'янка – Новоселиця км 1+100 – 2+100, Житомирської області. Вартість договору становить 4 млн 99 тис. грн. Відремонтувати дорогу фірма має до 31 грудня 2020 року.

Про це повідомляється в системі ProZorro.

Участь у торгах взяло п'ять фірм:

  • виробничо-комерційна фірма “Урарту” з пропозицію у 3 млн 593 тис. 402 грн 40 коп.;
  • ПП “Ак-Інвестбуд” з пропозицією у 4 млн 78 тис. 500 грн;
  • ТОВ “Будстандарт ЛТД” з пропозицію у 4 млн 99 тис. грн;
  • ТОВ “Асфальт Плюс” з пропозицією у 4 млн 100 тис. 260 грн;
  • ПП “Автомагістраль” з пропозицію у 4 млн 205 тис. 300 грн 82 коп.

Пропозицію виробничо-комерційної фірми “Урарту” відхилили, оскільки станом на 15 жовтня тендерний комітет установив, що у ЄДР юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань відсутня інформація передбачена пунктом 9 частиною другої статті 9 ЗУ “Про державну реєстрацію юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань”.

Виробничо-комерційна фірма “Урарту” зареєстрована в Житомирській області, місто Баранівка, вулиця Старченка, 1. Спеціалізується фірма на організації будівництва будівель, статутний капітал - 1 тис. грн. Власником фірми є Армен Сароян.

Через цю ж причину відхилили і пропозицію ПП “Ак-Інвестбуд”.

Зареєстроване ПП «Ак-Інвестбуд» у Вінницькій області, Козятинському районі, селі Жежелів. Спеціалізується фірма на будівництві доріг та автострад, статутний капітал – 20 тис. грн. Кінцевим бенефіціарним власником фірми є Ашот Князевич Карапетян.

4 листопада департамент регіонального розвитку ОДА опублікував повідомлення про намір укласти договір з ТОВ “Будстандарт ЛТД”, а вже 16 листопада замовник уклав договір.



ТОВ «Будстандарт ЛТД» засноване в лютому 2018 року в Києві по вулиці Вільямса Академіка, 6-Д, офіс 43. Спеціалізується ТОВ «Будстандарт ЛТД» на будівництві доріг і автострад, статутний капітал – 100 тис. грн. Кінцевим бенефіціарним власником є Олександр Валерійович Лапко. Зауважимо, що до листопада 2018 року основним видом діяльності фірми було будівництво житлових і нежитлових будівель, а власниками фірми були Наталія Миколаївна Іванченко, Ігор Володимирович Комаров та Сергій Миколайович Музичко.

Нагадаємо, “Будстандарт ЛТД” входить в ТОП-5 улюблених фірм Департаменту регіонального розвитку Житомирської ОДА.

У червні Житомир.info вже писав про те, як київська фірма з листопада 2019 року почала вигравати тендери на ремонт доріг у Житомирській області, тоді загальна вартість робіт становила понад 250 млн грн. З весни 2020 року ТОВ «Будстандарт ЛТД» почало активно брати участь у тендерах з ремонту доріг у ще одній області – Черкаській. Ексголова Черкаської ОДА Роман Боднар (очолював Черкаську ОДА з початку листопада 2019 року по 26 серпня 2020 року) та голова Житомирської ОДА Віталій Бунечко у 2017-2018 роках працювали в СБУ у Донецькій та Луганській областях. А 26 вересня 2019 року Роман Боднар подавав декларацію кандидата на посаду заступника голови Житомирської облдержадміністрації, яку на той час вже очолював Віталій Бунечко.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: дорога ремонт ДРР тендер  
Матеріали по темі