Здоров'я

Житомирський лабораторний центр за 1 млн грн купив нову систему для ПЛР-тестування

26 November 2020, 15:16

Державна установа “Житомирський обласний лабораторний центр міністерства охорони здоров'я України” уклала 25 листопада договір з ТОВ "АЛТ Україна ЛТД" на придбання системи для полімеразної ланцюгової реакції QuantStudio 5 Real-Time PCR за 1 млн 50 тис. грн. Ця система дозволить проводити лабораторне тестування на коронавірус в режимі реального часу.

Закупівлю здійснили за спрощеною процедурою звітування для запобігання поширенню, локалізації та ліквідації спалахів, епідемій та пандемій коронавірусної хвороби COVID-19.

Про це йдеться в системі ProZorro.

За умовами договору поставити систему для ПЛР-тестування фірма має до 31 грудня 2020 року. Джерело фінансування - державний бюджет України.



ТОВ "АЛТ Україна ЛТД" зареєстроване в Києві по вулиці Командарма Каменєва, 4-А. Спеціалізується фірма на будівництві житлових і нежитлових будівель, статутний капітал - 100 млн 60 тис. грн. Власником фірми є киянин Василь Борисович Соколинський, який упродовж 2000-2005 років співволодів ТОВ «Хімлаборреактив» − постачальником продукції для лабораторій.

Як повідомляв Житомир.info, у жовтні Державна установа «Житомирський обласний лабораторний центр Міністерства охорони здоров’я України» збільшила кількість ПЛР-тестувань на COVID-19 до тисячі на добу.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: коронавірус ОЛЦ ПЛР-тестування закупівля  
Матеріали по темі