Місто

Житомирську Михайлівську почали готувати до новорічно-різдвяних свят: розвішують «зимові» парасольки

30 November 2020, 14:43

На пішохідній вулиці Михайлівській у Житомирі 30 листопада почали розвішувати «зимові» парасольки. Елементи новорічної інсталяції комунальники прикріплюють з допомогою спеціальної автотранспортної техніки. Також робітники натягують святкові стрічки.

Зі слів директора КП «Електричних мереж зовнішнього освітлення «Міськсвітло» Сергія Ковальчука, кольорову ілюмінацію з 30 парасоль засвітять сьогодні ж, 30 листопада.

Зазначимо, що 20 листопада Сергій Ковальчук розповідав, що парасольки перевірили на справність та провели техпрофілактику. Керівник «Міськсвітла» зауважував, що розглядається можливість встановлення гобопроєкторів зображень на вулиці Михайлівській, як це було торік.

Нагадаємо, у 2019 році «зимові» парасольки на пішохідній вулиці Михайлівській у Житомирі розвішували 20 листопада.

Як повідомляв Житомир.info, 12 грудня 2018 року на Михайлівській у Житомирі закінчували монтувати декоративні парасольки з підсвіткою, Всього для міста тоді закупили 32 парасолі: 30 повісили, ще 2 – були резервними. Їх вартість становила 192 тисячі гривень. Парасольки придбали у місцевого підприємця. 3 грудня 2018 р. КП «Електричних мереж зовнішнього освітлення «Міськсвітло» уклало договір з постачальником – ФОП Гуцало Олександром Петровичем. За цим договором підприємець надав «32 декоративні вироби - парасольки до новорічних свят», за ціною 6 тис. грн за штуку.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Новий рік свято Михайлівська ілюмінація парасолька "Міськсвітло"  
Матеріали по темі