Місто

Житомирські комунальники на свята встановили на Михайлівській гобо проєктори

27 December 2019, 10:15

У Житомирі на пішохідній Михайлівській 26 грудня комунальники встановили гобо проєктор зображень.

На сайті міськради 26 грудня опублікували проєкт рішення виконкому про внесення змін до рішення виконавчого комітету міської ради від 28.11.2019 «Про організацію та проведення новорічних та різдвяних свят».

«Доповнити рішення виконавчого комітету міської ради від 28.11.2019 №1310 «Про організацію та проведення новорічних та різдвяних свят» пунктом7 такого змісту: «7. Надати дозвіл комунальному підприємству «Електричних мереж зовнішнього освітлення «Міськсвітло» Житомирської міської ради на розміщення гобо проєкторів зображень зовнішнього (вуличного) застосування на вулиці Михайлівська на період проведення новорічних та різдвяних свят», - йдеться у проєкті рішення.

Нагадаємо, 19 грудня в Житомирі офіційно розпочався сезон свят: рівно о 18:00 годині на пішохідній вулиці Михайлівській урочисто увімкнули ілюмінацію та згодом засяли вогні на головній ялинці міста.

Як повідомляв Житомир.info, 28 листопада 2019 року виконавчий комітет міськради затвердив програму святкування Різдва та Нового року у Житомирі. План заходів – тут

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Міськсвітло виконком проектор Михайлівська освітлення  
Матеріали по темі